Kirurginen suu-nenäsuojain, uudelleenkäytettävä - Type II luokka, EN 14683

Kirurgiset suu-nenäsuojaimet, pesunkestävät, uudelleenkäytettävät, biohajoavat, 2-kerroksinen, TYPE II + TYPE IIR (EN 14683:2019 + AC:2019.

Kirurgiset suu-nenäsuojaimet, pesunkestävät, uudelleenkäytettävät, biohajoavat, 2-kerroksinen, TYPE II + TYPE IIR luokkaa.

Kirurginen suu-nenäsuojain Keep on tiukimpien laatuvaatimusten mukainen (UNI EN 14683: 2019 + AC: 2019 standard) suojaten käyttäjää bakteereilta, koronavirukselta ja muilta viruksilta. Euroopan lentoturvallisuusvirasto EASA hyväksyy Keep -suu-nenäsuojainten käytön lentokoneissa ja lentokentillä. Kirurgiset Keep -suu-nenäsuojaimet ovat Suomen Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen (FIMEA) ja Tanskan Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskuksen (Lægemiddelstyrelsen) tutkimia. Keep-tuotteiden taustayhtiö 4N Health Oy Ltd on rekisteröity eurooppalaiseen lääkinnällisten tuotteiden tietokantaan (EUDAMED).

(1) Kirurginen TYPE II + TYPE IIR luokan suu-nenäsuojain, joka estää ≥ 98,7 % bakteereista.

(2) Hengittävä ja mukava. Myötäilee kasvoja napakasti estäen ilmavuodot.

(3) Pesunkestävä ja uudelleenkäytettävä jätteen minimoimiseksi ja ympäristön suojelemiseksi.

(4) 100 % biohajoava, kestävän kehityksen mukainen, valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja kierrätettävä.

(5) Kaikki Keep Safe kirurgiset suu-nenäsuojaimet valmistetaaan EU:ssa (Suomessa).

Keep Safe kirurgiset suu-nenäsuojaimet

Keep Safe pesunkestävät suu-nenäsuojaimet istuvat napakasti ja kasvojenmyötäisesti ilman reunaruotoja, ja ne ovat saatavilla erillisissä ko’oissa naisille sekä miehille.

TYPE II + TYPE IIR luokka

Kirurgiset suu-nenäsuojaimet suodattavat ≥ 98,5 % viruspartikkeleista (TYPE II + TYPE IIR luokka)

TYPE II + TYPE IIR luokka viittaa suu-nenäsuojaimen bakteerien suodatustehokkuuteen. Oikeanlaisessa käytössä, Keep Safe pesunkestävät suu-nenäsuojaimet tarjoavat suojaa ilman epäpuhtauksilta, kuten hiukkasilta, aerosoleilta, bakteereilta ja viruksilta. Meidän suu-nenäsuojainten sisäinen, tekninen lääketieteellinen tekstiili PolyBiotech suodattaa ≥ 98,5 % bakteereista ja virus hiukkasista, laboratoriokokeiden mukaan. Tämä auttaa estämään sairasta henkilöä tartuttamasta muita.

 

Hengittävä (TYPE II + TYPE IIR luokka)

Kankaan hengittävyys on testattu ja se tarjoaa saman tason vaivattoman hengittävyyden kuin “kirurgiset suu-nenäsuojaimet” (TYPE II + TYPE IIR luokan määrittelemällä tavalla).

Pesunkestävä Ja Uudelleenkäytettävä Suu-nenäsuojain

Keep Safe uudelleenkäytettävät suu-nenäsuojaimet ovat pesunkestäviä, joko käsin tai koneella, 30. Tämän jälkeen, suu-nenäsuojainta tulisi kuivata kuivausrummussa 100℃ (tai korkein mahdollinen lämpö) yhden minuutin ajan, tai silittää molemmin puolin yhden sekunnin ajan 80 asteessa Celsiuas (tai pellava-asetus). Suojaimen voi myös puhdistaa UV:lla, steriloinnilla, tai autoklaavilla.

Keep Safe pesunkestävällä suu-nenäsuojaimella autat minimoimaan kertakäyttöisten suu-nenäsuojainten tuotantoon tarvittavien resurssien käyttöä, vaikuttaen positiivisesti ympäristöön.

Todistukset

Keep Safe uudelleenkäytettävät suu-nenäsuojaimet ovat testattu ja ne ovat lääkinnällisten laitteiden standardien mukaiset:

(1) Kirurgisten suu-nenäsuojainten mikrobiaalinen puhtaus perustuen UNI EN 14683: 2019+AC:2019 standardiin.

(2) Bakteerien suodatustehokkuuden (BFE) arviointi kirurgisille suu-nenäsuojaimille perustuen UNI EN 14683: 2019+AC:2019.  Tämän tuloksena – tekninen lääketieteellinen tekstiili suodattaa vähintään ≥ 98,5 % mikroneista. Tämä täyttää TYPE II + TYPE IIR luokan kirurgisen suu-nenäsuojaimen vaatimukset.

(3) Lääketieteellisten suu-nenäsuojainten hengittävyyden arviointi UNI EN 14683:2019 + AC: 2019-standardin mukaan. Teknisen lääketieteellisen tekstiilin hengittävyys on samalla tasolla kuin kirurgisten suu-nenäsuojainten. Tämän tuloksena – tekninen lääketieteellinen tekstiili täyttää TYPE II + TYPE IIR luokan vaatimukset.